13ο Τακτικό ΔΣ του 13ου ΠΤ Κρήτης Ημερομηνία: 14/11/2012

30/08/2012 Κάθε μέλος της Ε.Ν.Ε έχει δικαίωμα να παρίσταται στις Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς δικαίωμα ψήφου και λόγου.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ:                                                  ΑΠΟΝΤΕΣ:

ΡΟΒΙΘΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                           ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ          

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ             ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ       

ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                

ΒΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                       

ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗ  ΕΥΤΥΧΙΑ  

 

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 

Θέμα 1ο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΡΟΒΙΘΗΣ ΜΙΧΑΗΛ  

1ον:  Σχετικά με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνεχίζεται η κάλυψη των δύο ιατρείων (Παθολογικού και Παιδιατρικού) από τους εθελοντές νοσηλευτές. Μετά από απόφαση του ΔΣ του  Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης , πρόκειται να γίνουν Γενικές Συνελεύσεις όλων των επαγγελματικών ομάδων  που πλαισιώνουν το δίκτυο με σκοπό την ενημέρωση και διεύρυνση των δράσεων και του αριθμού των εθελοντών. Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες (αφού προηγουμένως μας ορίσουν ημέρες από το ΕΚΗ) για τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης του κλάδου μας. 

 

2ον : Όσο αφορά το Κέντρο Νοσηλευτικής Φροντίδας και Συμβουλευτικής που οργανώνουμε σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, προχωρούμε στον ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό της αίθουσας μετά από παραχώρηση υλικού από χορηγούς, καθώς και σε έντυπο υλικό που μας παραχωρήθηκε από την Δ/νση Υγιεινής Ηρακλείου και το ΚΕΕΛΠΝΟ.     Αφού ολοκληρωθεί  η κάλυψη σε εξοπλισμό και υλικό, θα γίνει και η οργάνωση λίστας εθελοντών που θα διαχειριστούν το κέντρο. Ανάμεσα στους εθελοντές αναζητούμε άτομα με σχετική εμπειρία, που θα έχουν την ικανότητα της οργανωτικής λειτουργίας του κέντρου σε συνεργασία με το ΠΤ της ΕΝΕ Κρήτης και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Για το σκοπό αυτό θα σταλούν e mails μέσω του  info-ene kritis  σε όλα τα μέλη και θα αναρτηθούν ανακοινώσεις για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. 

 

Θέμα 2ο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 

1ον) Έχουμε προσκληθεί από τον ΣΥΔΝΟΧ (Σύνδεσμο Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου) για να απευθύνουμε χαιρετισμό ως ΠΤ ΕΝΕ Κρήτης στην ημερίδα που διοργανώνει σε συνεργασία με την Νοσ/κή  Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ στις 08/09/2012 στο Αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ. Προτείνω ο πρόεδρος του ΠΤ ΕΝΕ Κρήτης να εκπροσωπήσει το τμήμα και να απευθύνει χαιρετισμό.

 

Ψηφίζεται ομόφωνα

 

2ον) Για την ολοκλήρωση του κύκλου των κλινικών φροντιστηρίων με θέμα «Έγκαιρη αναγνώριση ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση» που ξεκίνησαν το καλοκαίρι, εκκρεμεί η διενέργεια κλινικού φροντιστηρίου στο Βενιζέλειο ΓΝ Ηρακλείου , καθότι στο συγκεκριμένο νοσοκομείο υπήρξε πρόβλημα στη εξεύρεση αίθουσας.

Προτείνω να σταλεί επιστολή στον αναπληρωτή Διοικητή κο Κυδωνάκη  με αίτημα την παραχώρηση αίθουσας για την διενέργεια του κλινικού φροντιστηρίου. (εστάλη με αριθ. Πρωτ. 113-665/ 31-08-2012)

 

Ψηφίζεται ομόφωνα

 

Θέμα 3ο: ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΤΑΜΙΑΣ:ΒΑΡΑΜΠΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σας  υποβάλλω προς έγκριση τις κάτωθι δαπάνες:

  1. Λογαριασμός ΔΕΥΑΗ 39 ευρώ
  2. Λογαριασμός τηλεφώνου Forthnet (6/8 έως 5/10/12) 121,43 ευρώ
  3. ΕΛΤΑ 101,17 ευρώ
  4. Ενοίκιο μηνών Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2012

 

Εγκρίνονται ομόφωνα όλες οι δαπάνες

 

 

 

 

 

Για το ΔΣ  του Π.Τ Κρήτης της Ε.Ν.Ε.

 

                                                        Ο Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ροβίθης Μιχαήλ                                Σταυρουλάκης Στυλιανός