Β. Παπαδάκης: Η Κυβέρνηση να εμπιστευτεί ακόμη περισσότερο τους νοσηλευτές

Την άποψη πως η Κυβέρνηση πρέπει να εμπιστευτεί ακόμη περισσότερο τους νοσηλευτές που δίδουν καθημερινά την μάχη στα νοσηλευτικά ιδρύματα και στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πολίτες» εξέφρασε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κ. Βαγγέλης Παπαδάκης που φιλοξενήθηκε σήμερα στη Τηλεόραση Creta στην εκπομπή της Αντιγόνη Αδρεαδάκη και στον Politica 89.8 και την εκπομπή «Δημοσίως».

Ο κ. Παπαδάκης βραβεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Νομισματικό Μουσείο στην Αθηνά ,σε μια σεμνή τελετή, ανάμεσα σε νομίσματα και εκθέματα διακεκριμένων καλλιτεχνών, αφιερωμένα στον Αγώνα των Ελλήνων του ‘21, όπου τιμήθηκαν Νοσηλευτές από όλη την Ελλάδα για τον Αγώνα τους έναντι της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κ. Βαγγέλης Παπαδάκης συγκινημένος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ε.Ν.Ε. κ Δ. Σκουτέλη και όλα τα μέλη της Επιτροπής Βράβευσης για την αναγνώριση της προσφοράς της δικής του μα κυρίως των Νοσηλευτών όλης της Κρήτης, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «οι νοσηλευτές αποτελούν υπερασπιστές της υγείας των πολιτών», συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν τα μέγιστα. Η τιμή δε αυτή ,της απονομής του βραβείου αυτού, θεσμοθετεί τις αξίες της Νοσηλευτικής Επιστήμης, αναγνωρίζει το καθήκον, την Ευθύνη και την μεγάλη Προσφορά των Νοσηλευτών στο συνάνθρωπο.

Επίσης ο Πρόεδρος  Β. Παπαδάκης ανέφερε ότι η Πολιτεία οφείλει πολλά στους Νοσηλευτές, αναγνώρισε τη θέληση της Πολιτείας να βοηθήσει τους Νοσηλευτές, την ανάγκη ακόμα περισσότερο η Πολιτεία να εμπιστευτεί τους Νοσηλευτές, ενισχύοντας το ρόλο τους και αναγνωρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, τονίζοντας ότι: «Όλοι Μαζί, Πολιτεία, Ε.Ν.Ε., φορείς, οφείλουν να εργαστούν επίμονα και αποφασιστικά υψώνοντας ακόμα ποιο ψηλά την σημαία της Νοσηλευτικής και της Υγείας».


Για να ακούσετε τον κ. Παπαδάκη πατήστε εδώ και  εδώ