Επισκέψεις αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου σε Υγειονομικές Δομές της Κρήτης

Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη  για τους Νοσηλευτές, τους υγειονομικούς και την υγεία γενικότερα, με προβλήματα και δυσκολίες λόγο κυρίως της πανδημίας, με πρωτοβουλία του Προέδρου  κ. Βαγγέλη Παπαδάκη και απόφαση των μελών του ΔΣ του 5ου ΠΤ της ΕΝΕ Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις αντιπροσωπείας μελών του Δ.Σ. αποτελούμενη από τους κα Μ. Αντωνακάκη, κα Μ. Μανιού, κα Ε. Κρασανάκη, κα Α. Καλπακιδου και κα Ε. Ξυδάκη μετά του Προέδρου,  στις  παρακάτω υγειονομικές δομές της Κρήτης: Γ.Ν Χανίων «ο Άγιος Γεώργιος», Γενικό Νοσοκομείο Ρέθυμνου, Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, Νοσοκομείο – ΚΥ Ιεράπετρας, Νοσοκομείο -ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο»

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων  ο Προέδρος και η αντιπροσωπεία των μελών του ΔΣ που μετείχαν στις συναντήσεις, είχαν την ευκαιρία, να συζητήσουν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων, τους συλλόγους εργαζομένων, τις Διευθύνσεις των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών  και τους συναδέλφους Νοσηλευτές – τριες που υπηρετούν  στις παραπάνω υγειονομικές δομές, νοσηλευτικά θέματα, να διερευνηθούν οι κυρίες νοσηλευτικές ανάγκες ανά υγειονομική δομή και να ανταλλάξουν ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.

Η πρωτοβουλία αυτή, θεού  θέλοντος και υγειονομικών συνθήκων επιτρέποντος,   θα συνεχιστεί με επισκέψεις και σε άλλες υγειονομικές δομές της Κρήτης, στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια,  αλλά και σε φορείς, σε μια προσπάθεια το επιμελητήριο των Νοσηλευτών,  το ΠΤ της ΕΝΕ Κρήτης να είναι κοντά στους συναδέλφους  Νοσηλευτές που αγωνίζονται Καθημερινά στηρίζοντας το ΕΣΥ, προασπίζοντας με αυτοθυσία  την υγειά του κοινωνικού συνόλου, αλλά και κοντά στα προβλήματα συμβάλλοντας στην λύση τους. Λειτουργώντας θεσμικά, ανιχνεύοντας τις ανάγκες, προασπίζοντας και προάγοντας την υγειά των πολίτων,  την Νοσηλευτική επιστήμη, τα δίκαια αιτήματα του κλάδου  μας.

Κάντε κλικ  εδώ για το δελτίο τύπου.

Ακολουθούν εικόνες από τις επισκέψεις  αντιπροσωπείας μελών ου ΔΣ της Ε.Ν.Ε Κρήτης στις υγειονομικές δομές

Εικόνα 1 : Συνάντηση με Αν. Διοικητή Νοσοκομείου-ΚΥ  Νεαπόλεως "Διαλυνακειο" κ Γ. Μπαρμπούνη και συναδέλφους που υπηρετούν στο νοσοκομείο.

Εικόνα 2: Συνάντηση με Αν. Διοικητή Νοσοκομείου-ΚΥ Ιεράπετρας κ  Μανώλη Καλλιονάκη, την Διευθύντρια ΝΥ κ Β. Μερεσεντογλου   και συναδέλφους που υπηρετούν στο νοσοκομείο.

Εικόνα 3&4: Συνάντηση με Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου  κ  Μανώλη Ανδρεαδάκη, την Διευθύντρια ΝΥ κ Βουλγαρέλη, τον Προέδρο των Εργαζομένων κ Γ. Μανουσάκη  και συναδέλφους που υπηρετούν στο νοσοκομείο.

Εικόνα 5&6: Συνάντηση με Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου Ρέθυμνου   κ  Ελευθέριο Μαρκάκη, την  Τομεάρχη εκπρόσωπο  της ΔΝΥ κ Γιατρακα ,τον κ Κ. Τολικα, και συναδέλφους που υπηρετούν στο νοσοκομείο.

Εικόνα 7&8: Συνάντηση με Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου Χανίων κ. Γ. Μπέα , Αν. Διοικητή κ  Ε. Μπολώτη , την  Τομεάρχη εκπρόσωπο  της ΔΝΥ κ  Ο. Αργύρη   και συναδέλφους που υπηρετούν στο νοσοκομείο.