Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ν.Ε. ΚΡΗΤΗΣ για το έτος 2023

Με Δωρεά Συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/2/2023 και ώρα 18:30 στο Envy Café Club, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης τησ Ε.Ν.Ε

Με Δωρεά Συμμετοχή, φαγητό, ποτό, μουσική και πολλά δώρα που κληρώθηκαν σε όλο το μητρώο των μελών της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/2/2023 και ώρα 18:30 στο Envy Café Club, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, παρουσία  Νοσηλευτών, φορέων και μελών της πολιτικής ηγεσίας της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ και της επιστημονικής κοινότητας.

Την πίτα των μελών του Περιφερειακού τμήματος Κρήτης της Ε.Ν.Ε ευλόγησε εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κκ Ευγένιο, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: o Βουλευτής του Μέρα 25 κ Γ. Λογιάδης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ κ Σ. Βαρδάκης, ο Εκπρόσωπος του Υφυπουργού πολιτισμού και Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη κ. Γ. Γιακουμάκης, ο Εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη  και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Χρονάκης, ο Επ. Καθηγητής του τμήματος Νοσηλευτικής  του ΕΛ.ΜΕ. ΠΑ κ Μιχάλης Σφακιανάκης- Ζωγραφάκης, Ο Διοικητής της 7ης  ΥΠΕ κ Νεκτάριος Παπαβασιλείου ο οποίος εκτός από τις ευχές  έδωσε σε όλους τους Νοσηλευτές μια επιπλέον ημέρα ρεπό , ο Αν. Διοικητής της 7ης ΥΠΕ κ Δημήτρης Αγαπίου αλλά  και αλλά  στελέχη του τομέα της υγείας.

Χαιρετισμό με θερμές ευχές απέστειλαν:  Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ Μάξιμος Σενετάκης, Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ Βασίλης  Κεγκέρογλου.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης της Ε.Ν.Ε. κ Βαγγέλης Παπαδάκης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, προχώρησε σε σύντομο απολογισμό του έργου του Π.Τ. της ΕΝΕ ΚΡΗΤΗΣ για το 2022, αναφέροντας παράλληλα ότι  για το 2023 στόχος  είναι δυναμικά να  συνεχίσει το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της  Ε.Ν.Ε,  να κάνει  πράξη το όραμα και δεσμεύσεις των μελών του, καθιστώντας ακόμα πιο μεγάλη, πιο  πολύτιμη και πιο ξεχωριστή την προσφορά του.

Τόνισε επίσης ότι το 2022 ήταν μια  χρονιά  αγώνα και  αυτοθυσίας των υγειονομικών, των Νοσηλευτών, των σύγχρονων Ηρώων, για την προάσπιση της υγείας και την ελευθερία  όλων μας από την πανδημία COVID – 19, αλλά και μια χρονιά που δυστυχώς δεν ικανοποιήθηκαν πολλά δίκαια αιτήματα των Νοσηλευτών  όπως η ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά, το ειδικό μισθολόγιο, η αντιστοίχιση- εξομοίωση των πτυχίων των αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ με αυτά των νέων πανεπιστημιακών τμημάτων, η πρόσληψη όλων των αναγκαίων Νοσηλευτών σε μόνιμες θέσεις εργασίας, τα επιπλέον κίνητρα κ.λπ.  Ζητώντας από την πολιτεία να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της ικανοποιώντας τα δίκαια αιτήματα των Νοσηλευτών, αποκαθιστώντας την διαχρονική αδικία εις βάρος τους. 

Τέλος εκ μέρους του ΔΣ  ο Πρόεδρος κ Βαγγέλης Παπαδάκης ευχήθηκε  προς όλους Υγειά, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα και  Επιτυχίες για τη νέα Χρονιά,  ευχαριστώντας   τους χορηγούς της εκδήλωσης τις εταιρείες: “MAYROGENIS”- COLOPLAST, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΡΒΕΛΑΣ- EURONICS, ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΘΑΛΑΣΙΝΩΝ «KOKKALIS», ΚΟΥΡΣΑΝΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΥΡΝΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ, ΦΡΟΥΤΩΝ – ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Ε. ΦΑΣΟΥΛΕΤΟΥ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΛΙΟΝΤΟΜΗΤΣΟΣ, ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ «ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ», ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΙΚΩΝ, «ΥΓΕΙΑ» Α. ΠΑΤΑΚΟΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ» ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΠΑΞΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ  -BAKERY,   Hamed ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ «ΧΡΙΣΤΙΝΑ»,  «SCIC CUZINE» Ν.ΚΑΡΑΤΖΗΣ, Γ. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, «MEDICAL LIFE» ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ.